Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Méretválasztás

A férfi pólóink picit bővebbek a szokásosnál, a női pólóink viszont legalább egy mérettel kisebbek a megszokottól.
 
A megfelelő méret kiválasztásához szükséged lesz egy mérőszalagra, vagy vonalzóra.
Válaszd ki ruhatáradból a kedvenc pólódat, azt amelyik a legjobban passzol rád.
Terítsd ki magad előtt egy sima felületre. (pl asztal, vagy ágy) 
Mérd meg a két hónalj közti távolságot, illetve a póló nyakának legmagasabb pontja, és a póló alja közötti távolságot.  A méreteket vesd össze mérettáblázatunkkal.
 (Mindegyik terméknél megtalálod középen, a mérettáblázat fülre kattintva.)
Ha valakinek ajándékba veszed a pólót, de nincs lehetőséged személyesen megmérni a pólóját, próbálj egy közeli hozzátartozójával egyeztetni!

Így mérd a pólókat:

 

A férfi pólók minimálisan bővebbek az átlagos európai méreteknél, de ha amúgy L-es méretet hordasz, a mi L-es pólónknak is jónak kell lennie rád. A pólók szélén nincs oldalvarrás.

Ezzel szemben a karcsúsított fazonú női pólók jóval szűkebbek, akár egy egész mérettel is kisebbek a megszokottnál. Ha két méret között hezitálsz, javasoljuk, hogy a nagyobbat válaszd. A pólók szélén oldalvarrás van.

A kapucnis pulóverek uniszex fazonúak, kellemesen bőek, a nagyobb méretek kicsit rövidebbek az átlagnál.

 

Férfi póló mérettáblázat

Női póló mérettáblázat

Kapucnis pulóver mérettáblázat

Kérjük vedd figyelembe azt is, hogy a pólók gyártási sajátosságai miatt akár 1-3 cm-rel is eltérhetnek az itt látható mérettáblázattól, erre garanciát sajnos nem tudunk vállalni.

 

Mi történik, ha mégsem sikerült jó méretet választanod - hogyan működik a csere?


A termék átvételétől számított 14 napon belül ki tudjuk cserélni a pólót. A cserére 2 lehetőség is van.

a., Kérj tőlünk méretcserét futárszolgálaton keresztül. Ez esetben 1980Ft ellenében futárt küldünk a kért cserepólóval. A csomag kézbestésekor a futár el fogja kérni a helytelen méretű felsőt becsomagolva, illetve 1980Ft-ot, ami az oda és a visszaszállítás költsége. 

b., Küldd vissza a pólót címünkre. Kérjük mellékelj egy levelet a visszaküldött termék mellé, hogy milyen méretre szeretnéd a cserét, illetve add meg, milyen címre küldhetjük vissza, és milyen telefonszámon érhetünk el kérdés esetén. A csere póló visszaszállításakor a GLS futár 990ft szállítási költséget fog kérni.
Címünk: 4090 Polgár, Kun utca 2.

Ha mindegyik póló méretünk kicsinek bizonyulna, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a admin@polosbolt.hu e-mail címen. Tudunk extra nagy pólókat is készíteni, külön kérésre. Az extra pólóinkra nem vonatkozik a méret csere. Ha az extra méret nem megfelelő, sajnos nem tudjuk cserélni, csak abban az esetben, ha a küldött mérettáblázat adatihoz képest lényegi eltérést mutat a póló mérete.  (több mint 5%)